RING OSS - 0243-343 070

Intensivkurs körkort Dalarna

RING OSS - 0243-343 070

Om oss

Vi har röda och moderna bilar på vår trafikskola till alla elever som går vår intensivkurs för körkort i Dalarna.

Välkommen till Smedjebackens Nya Trafikskola! Vår trafikskola har sedan 1928 lärt upp körskoleelever från hela landet till trygga och bra förare. Hos oss får körsugna i alla åldrar plats och tid att ta sitt körkort i en lugn och naturnära miljö i Smedjebacken i södra Dalarna. Kontakta oss – vi har intensivkurs för körkort i Dalarna

Intensivkurs för körkort i Dalarna

Vår trafikskola kör igång en ny intensivkurs för körkort i Dalarna varje måndag och tar emot körskoleelever från hela landet. Alla har olika förkunskaper men ändå samma mål. Hos oss får du möjlighet att både studera, ta körlektioner och bo på samma ställe för att på bästa sätt nå fram till ditt körkort. Vi erbjuder intensivkurs för körkort i Dalarna för följande körkortsformer:

  • B-körkort – personbil.
  • B96-körkort – utökad b-behörighet med tyngre släp.
  • BE-körkort – bil med tungt släp.
  • C-körkort – lastbil.
  • CE-körkort - tung lastbil med tungt släp.
  • YKB
  • MC-körkort – motorcykel.
  • Mopedkörkort – moped.

Oavsett vilket körkort du ska ta får du under två veckor helhjärtat koncentrera dig på dina körkortsstudier samt körlektioner under vår intensivkurs för körkort i Dalarna. Vi erbjuder boende och erfarna körskolelärare. Får du tid över har Smedjebacken även ett stort utbud av fritidsaktiviteter som fiske, ridning och beachvolleyboll på sommaren och skridskoåkning, slalom och längdskidåkning på vintern. Det ligger även ett gym i samma hus som trafikskolan. 

Du tar dig enkelt till oss genom att åka tåg eller buss med antingen Swebus, Dalatrafik eller Nettbuss.

10 certifierade körskolelärare 

Vårt företag är medlem i STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund, organisationen för oss trafikutbildningsföretag. Det är ett kvitto på att vi bedriver yrkesmässig förarutbildning och har utbildade trafiklärare. Vi har för närvarande 10 certifierade handledare. 

STR, Sveriges trafikutbildares riksförbund.