RING OSS - 0243-343 070

Intensivkurs körkort Dalarna

RING OSS - 0243-343 070

Boende / priser

Tjej kör motorcykel under vår intensivkurs för körkort i Dalarna.

På vår trafikskola fokuserar vi främst på intensivkurs för körkort i Dalarna med boende, men erbjuder även traditionell körkortsutbildning. Hos oss kan du gå intensivkurs för de flesta körkortstyper; personbil, lastbil, mc och moped. Kontakta oss för att boka din intensivkurs för körkort i Dalarna. Efter två veckor hos oss har du möjlighet att ta ditt efterlängtade körkort. 

Det kostar vår intensivkurs för körkort 

Vi har tagit fram ett antal paket som du kan välja mellan. Skulle du behöva fler körlektioner än vad som ingår i startpaketet kan du alltid köpa till enstaka körlektioner – allt för att du ska nå ditt mål om körkort.

Vi har fyra startpaket för att ta körkort med B-behörighet, alltså personbil. I vår intensivkurs för körkort i Dalarna ingår i samtliga paket teori med lärare, internettester, riskettan, risktvåan samt kurslitteratur. Kursen pågår i tio dagar. 

  • Startpaket 1 Bil: 20 körlektioner. Pris: 18 990 kr.
  • Startpaket 2 Bil: 25 körlekterion. Pris: 21 990 kr.
  • Startpaket 3 Bil: 30 körlektioner. Pris: 25 290 kr.

Vi har även ett billigare paket där endast körlektioner och inskrivning ingår.

  • Startpaket 4 Bil: 17 körlektioner. Pris: 13 600 kr.

Övriga intensivkurs för körkort: 

  • B96 Utökad Bil: körning, teori, säkerhetskontroll, lån av fordon med försäkring under körprov. Pris: 4 500 kr. 
  • Fast pris C-körkort Lastbil: Allt inkluderas i priset utom boende och Trafikverkets avgifter. Pris: 34 900 kr.
  • CE Startpaket – Lastbil och släp: 16 körlektioner, litteratur, internettester, teoriavgift och fyra stycken funklektioner. Pris: 34 900 kr.
  • Moped 1: AM inklusive material, teori och körning. Pris: 6 400 kr.
  • Moped 2: Moped klass 2 inklusive material och teori. Pris 4 000 kr.
  • MC Startpaket: 18 körlektioner, riskettan, inskrivning och allt material du behöver. Pris: 19 900 kr.

Vi erbjuder teoriutbildning via Sveriges Trafikskolors Riksförbunds plattform elevcentralen.se och har även särskilt stöd vid dyslexi. Samtliga av våra fordon är fräscha, moderna, miljövänliga, bekväma och säkra.

Möjlighet att bo på vandrarhem

Vi erbjuder en unik möjlighet att kombinera din intensivkurs för körkort i Dalarna med billigt boende på vårt vandrarhem Smedjan, som ligger i samma hus som körskolan. Det tillkommer pris för logi för dig som är elev men till ett billigt pris.

På vandrarhemmet bor du i en flerbäddslägenhet med eget kök. Vi har sju helutrustade lägenheter i samma hus som trafikskolan. I huset finns även gym, bastu och en pizzeria. En intensivkurs för körkort i Dalarna pågår oftast under fem eller tio dagar och ett visst antal körlektioner bokas in. Hos oss får du möjlighet att helhjärtat gå in för att ta ditt körkort och på bästa sätt förbereda dig inför uppkörningen.

Har du några frågor eller är redo att boka en intensivkurs för körkort i Dalarna? Hör av dig till oss – vi hjälper dig.