RING OSS - 0243-343 070

Intensivkurs körkort Dalarna

RING OSS - 0243-343 070

Intensivkurs körkort

Kille tittar bakåt i bilen under vår intensivkurs för körkort i Dalarna.

Vi tar emot elever från hela landet och erbjuder boende och intensivkurs för körkort i Dalarna i samma byggnad. På vår trafikskola i södra Dalarna får du lära dig att köra bil i en trygg och avslappnad miljö där du kan fokusera helt på att lära dig köra bil. Låter det intressant? Kontakta oss för att boka din intensivkurs för körkort i Dalarna.

Intensivkurs för körkort i Dalarna

Vi startar en ny intensivkurs för körkort i Dalarna på måndagar och beroende på vilken intensivutbildning du väljer så pågår den mellan fem och tio dagar. Under den tiden får du lärarledda lektioner där du lär dig teorin, körlektioner med någon av våra moderna bilar samt tid och material för självstudier. 

5 steg – Att förbereda inför din intensivkurs för körkort

  1. Bestäm dig för när du vill börja din körkortsutbildning hos oss. Ange gärna vilka veckor du vill/ kan gå din körkortsutbildning när du kontaktar oss. 
  2. Boka in och gå på en synundersökning. 
  3. Innan du börjar på vår intensivkurs för körkort i Dalarna behöver du ett körkortstillstånd Från Transportstyrlesen. Du ansöker om det hos Transportstyrelsen. När du ansöker om körkortstillstånd ska du fylla i en hälsodeklaration samt bifoga ett synintyg på att du genomgått en synundersökning och har tillräckligt god syn för ditt körkort. Synintyget får inte vara utfärdat tidigare än två månader före ansökan. 
  4. Ska du ansöka om körkortstillstånd för tyngre fordon som tung lastbil behöver du även komplettera din ansökan med ett läkarintyg. 
  5. Innan du anländer till vår trafikskola ska du även ha  med digen giltig ID-handling. 

Vägen till ditt körkort

Väl på vår trafikskola tas du emot med öppna armar och får all den vägledning du behöver för att nå ditt körkort. Du bör dock vara beredd att lägga all din energi och fokus på studier och körlektioner eftersom en intensivkurs för körkort är under en begränsad tid. Under din tid hos oss läggs det mesta av din tid på föreläsningar, självstudier och körlektioner. 

Efter din intensivkurs för körkort i Dalarna är det dags för kunskapsprov och körprov. Vi preliminärbokar proverna åt dig hos Trafikverket. Du väljer om du vill komma till oss dagarna före uppkörningen eller om du bokar om proven och gör dessa på din hemort. Om du behöver fler lektioner än vad som ingick i ditt startpaket så löser vi det innan körprovet. Om det fortfarande finns tid kvar för ytterligare några lektioner.